Новини за пазара, 16-22 април

19.04.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Предложения, с които да изстреляш блога си, на върха в твоята ниша
Може би на теория знаем много как да развием един блог. Истината е, че резултатите идват само след упорита и последователна работа. И тук разочарованията са твърде много. Трябва да видиш какви са интересите на читателите ти, използвайки Analytics, правейки проучвания. Стимулираш ли ги да се абонират за newsletter? Имаш ли newsletter?

Как да направиш link building след изстрела на Panda
Много сайтове, включително афилиейт проекти са били засегнати от постоянните промени на Google Panda. Да избегнем наказателната работа по link building. Откажи се от някои стари училищни техники и се фокусирай върху една комбинация, която включва линкове с авторитет и социална мрежа. Преглед и предложения за link building site reviews.

Полезни функции в Analytics
Освен основните неща, Google Analytics ти позволява да проследиш в детайли дейността на посетителите в сайта ти, и да откриеш какво води до резултати. Дали това е трафик, продажби, абонамент за newsletter……… Постави цели, модел на електронната търговия и разбери какво се търси на сайта, имаш подръка няколко полезни опции.

Разбери какво влияе върху класирането на линковете ти
След последните промени в алгоритъма, чрез който Google предлага да се зареждат по-оптимизираните сайтове, полезно е да вземеш някои предпазни мерки, за да не изпаднеш от класацията. Виж как можеш да провериш линковете, които могат да повлиаят на позицията ти в търсачките, как да направиш проверка на backlinks, плюс няколко препоръки за инструментите.

Постигни повече конверсии с реклама във Facebook
Работата в афилиейт маркетинга и електронната търговия. Мисли за рекламите във Facebook като част от твоята стратегия. При изпълнението разделяй добре публиката, таргетирай по пол, експлоатирай максимално. Сменяй рекламите два-три пъти в седмицата и виж резултатите от мониторинга.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*