Новини за пазара, 11-17 юни

15.06.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Започни да изграждаш Link building от нулата
Ако сайтът ти е бил засегнат от актуализацията на Google или ако си загубил качествен трафик, преосмисли стратегията си за link building. Какви линкове се поставят в blogroll? Колко линка трябва да бъдат sitewide? Колко ти помагат линковете поствени в социалните мрежи? Както и много други съвети за привличане на линкове.

Имаме няколко препоръки към инструментите за анализ на backlinks и тяхното ефективно използване.

Грешки, които трябва да се избягват, ако искаш да бъдеш приет в кампания
Рекламодателите могат да си избират афилиатите, с които искат да работят, както e на всяка една борса. След като си проявил интерес към кампанията и си приет в нея, увери се, че можеш да промотираш и правиш пари. Когато приключиш със създаване на профила си, обърни внимание на описанието на сайта и url-то и виж дали имаш други пропуски, които могат да ти навредят и рекламодателят да те дисквалифицира.

SEO инструменти за анализи на сайта

Знаеш ли как Google анализира сайта ти? Имай под ръка редица инструменти, които ще ти помогнат да изградиш SEO стратегията си, особено за organic search, за да се фокусираш върху елементите, които Google счита за важни в сайта ти.

Струва си да хвърлиш един поглед и върху инструментите, които Google е предоставил на разположение, за да развиваш сайта си.

Analytics: персонализирани отчети за кампании в AdWords
Google Analytics ти позволява да създадеш няколко персонализирани отчети, за да се притечеш на помощ с полезни данни, относно твоите кампании в AdWords. Можеш да сравняваш резултатите, включвайки SEO и РРС, за да добиеш повече информация относно изпълнението на ключовите думи.

Как да интегрираш социалните медии, за да расте сайта ти
Фейсбук феновете на сайта ти могат да конвентират с абонаменти за newsletter. Или можеш да ги убедиш да подкрепят и промотират твоята марка с помощта на добре измислено приложение. Социалните мрежи могат да ти помогнат за растежа на сайта ти, ако знаеш, че това е предимство и да ги комбинираш, за да се интегрират с другите канали за промотиране.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*