Новини за пазара, 4 – 10 юни

06.06.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Ефективни SEO техники за e-commerce сайтове
Всеки един сайт за електронна търговия има под ръка няколко SEO техники, които работят най-добре. Фокусирай се върху оптимизирането на продуктовите страници, заглавието, ключовите думи и снимките. Знаеш ли колко полезно е да развиваш отделни страници за всеки един цвят на даден продукт? Обърни внимание на вътрешната структура и спецификата на link building.

Как убиваш блог трафика си?
Не публикуваш достатъчно често и последователно? Това е важна причина, поради която губиш читателите си. Фокусирай се върху специфичните области, които трябва да овладееш, обърни внимание на интерактивността и достъпността на блога си. Виж някои грешки, с които рискуваш да загубиш ценен трафик.

Конверсии и SEO заедно
Много от промените на Google алгоритъма наближиха SEO оптимизация до конверсиите. Следвай стъпките, които ти носят едновременно и добри позиции в търсачките и конверсии. Опростяване: редуцирай броя на линковете на всяка страница, дай повече детайли в reviews, внимавай с повторението в съдържанието.

Използвай Google display network ефективно
Ако си стартирал AdWords кампания трябва да имаш предвид и подобряването на Google display network. Можеш да достигнеш страхотни резултати с някои оптимизации: не използвай текста на едни и същи реклами и банери, възползвай се от remarketing-а.

Афилиейт маркетинг: фокусирай се върху инструментите за промотиране
След като вече имаш афилиатите в кампанията си предостави ефективно промотиране на продажбите. В зависимост от вида на сайта на афилиата осигури различни видове промоционални инструменти – от класически банери на търговската марка до deep linking. Внимателно се фокусирай върху продажбите, не върху марката. Това е един непрекъснат процес, който ще ти помогне да продаваш повече.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*