Новини за пазара, 2-8 юли

26.07.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Проучвай конкуренцията и бъди първи в търсачките
След всички промени на Google алгоритъма става все по-трудно да се наложиш над конкуренцията в резултатите от търсачките и дисплейте. Сега всяка грешка струва повече. Започни да проучваш конкуренцията и внимателно търси ключови думи, които са подходящи за теб. Виж случаи от практиката как се действа и какъв инструмент да използваш за сайта.

Направи състезания, които да привличат аудитория
Състезанията улавят и привличат читателите, без значение дали става въпрос за блог, нишов сайт или онлайн магазин. Увери се, че неговото развитие ти носи резултати и интерактивност с целевата ти аудитория. Развивай общности с определени предпочитания към съдържанието, заинтригувай ги и след това ги  верни почитатели.

Важен SEO за WordPress
Дори да имаш вече WordPress сайт ще ти представим някои препоръки за оптимизация при търсачките. Виж от какви настройки наистина се нуждаеш… Виж на кои насоки да наблегнеш, от структурата на линковете до meta description и повторените страници. Плюс инструменти, които да ти помагат.

Иновативни тактики за retargeting
Retargeting ти позволява да се обръщаш точно към тези, които са  заинтересовани от марката или продуктите ти. Но не се ограничавай с пренасочване на посетителите към заглавната страница, например, не забравяй потенциалните посетители, които посещават твоя блог или фейсбук. Имаш под ръка няколко тактики, с които можеш да пренасочваш към социалните мрежи, можеш да използваш link building сайт или партньорски сайтове.

5 грешки в социалните мрежи + съвети как да ги отстраниш
Социалните мрежи започнаха да се използват от афилиатите все повече за привличане на трафик. Важното е да се използва ефективно  Facebook и Twitter, например. Виж какво казват хората за сайта ти и за нишата, която покриваш. Атрактивния call-to-action мотивира и фокусира върху ползите. И естествено фокус върху изображението и съдържанието на видеото.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*