Новини за пазара, 24-30 септември

02.10.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Започни новия месец с енергия, с полезни идеи и препоръки, които заслужават дaбъдат осъществени, в зависимост от твоите интереси и умения. Както вече казах, време е да подпалиш двигателя и да използваш колкото се може повече начини за промотиране и увеличаване на конверсиите.

Афилиати
Като човек, който поддържа сайт си заслужава да прочетеш полезния списък от точки и да правиш проверки редовно, за да не губиш трафик и пари от домейн&хостинг статистики до “валидността” на линковете. Особено тези, които развиват множество сайтове.

Какво е нужно да знаеш за афилиейт маркетинга от гледната точка на 4-ма експерти - полезно за рекламодатели афилиати.

Идеи за развитието на сайт/блог, които вдъхновяват читателите да купуват

SEO
17 идеи за подобряване на блога ти – случай от практиката - да, ти можеш да направиш много подобрения, конкуренцията е силна

Как да направиш ефективен линк на сайт за електронна търговия – случаи от практиката в областта на модата, красотата, очилата, велосипедите + много препоръки

On-page SEO стъпка по стъпка

PPC
Как да подобриш рекламния текст за по добри резултати в PPC кампании
Използвай ефективно уеб анализите, за да оптимизираш AdWords кампанията си

Онлайн маркетинг
Привличай повече конверсии с дизайна – когато думите и call-to-action не са достатъчни използвай някои графични трикове
Как да привличаш кликове в зависимост от канала на промотиране – AdWords, Facebook, e-mail, Органично Търсене (Organic search)

Социални мрежи
Кога е добре да публикуваш в социалните мрежи – полезно за намиране на отговорите, на вечните въпроси колко често да публикуваш във Facebook, кога е по-добре и др.

Разбери повече за Facebook рекламата – как и кога да я използваш включително и в афилиейт маркетинга

 

Искаме да достигнем до всички вас и да споделим най-добрите си идеи. Някакви препоръки?Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*