Препоръки за онлайн маркетинг, 15-21 октомври

23.10.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Ключовата дума, която определя този период се променя. Имаме Актуализации&Нови опции навсякъде – от SEO и AdWords до Twitter. Събрахме много полезни средства, които могат да ти помогнат да вървиш в крак с тези промени. Особено, ако не искаш да пропуснеш началото на събитията, които се случват към края на годината като iChallenge, например :).

Ако искаш конверсии, води си бележки.

Афилиати
10 полезни урока за афилиейт мениджмънт – препоръките са от опитен афилиейт мениджър.

Подготовка за пиковия сезон в туризма – идеи приложими към всеки пиков период за почивка.

SEO
Кой може да използва Google Disavow Links Tool, защо и как – една статия с много обяснения за новия инструмент на Google ни казва повече за това кой трябва да го използва, как да установиш дали линкът засяга твоя сайт и как точно работи. Плюс някои съвети от SEO експерти.

Намери ключови думи, които носят повече конверсии – международни специалисти ще ни кажат няколко начина, за да намерим най-добрите ключови думи за конверсии, плюс препоръка за инструментите, които да идентифицират тези думи.

Нов link building  –  след промените на Google е добре да знаеш кои link building тактики трябва да отхвърлиш и към кои препоръки за търсене и привличане на трафик да се придържаш.

AdWords
Как да структурираш  AdWords акаунта си за оптимален Split Testing

Трябва ли да наддавам за моята търговска марка в AdWords?- статия, която ще даде отговор на един от най-често срещаните въпроси

E-commerce
Бъди готов да продаваш повече през зимните празници –  възползвай се от всички планирани събития до края на годината, направи си стратегия за имейл маркетинг и PPC за оптимизиране на сайта, както и помисли за специфичните оферти към лоялните клиенти.

Работи върху процеса на купуване – идват празници, както споменахме по-горе, увери се, че процеса на покупка ще ти помогне да продаваш и няма да се оплетеш.

5 кампании, които имат печеливши онлайн общности – случаи от практиката, от които можеш да се учиш и да ги прилагаш.

Социални мрежи
Използвай Twitter, за да расте имейл списъкът ти

Върви в крак със социалните мрежи –  Facebook, Pinterest, Twitter, Linkedin и всички социални мрежи, които привличат постоянни промени и актуализации, допълнителни съвети, които можеш да приложиш към стратегията си за социалните мрежи.

Успех с конверсиите!

 Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*