Препоръки за онлайн маркетинг, 22-28 октомври

02.11.2012

Публикуван в Новини за пазара

0

Ключовите думи са фокуса за периода. Намерихме много добри идеи и препоръки, които можеш да използваш на практика в афилиейт маркетига, E-commerce, Blogging …………….. Разшири своите умения и научи повече за методите на промотиране. Конверсиите няма да чакат докато ги хванеш, просто конкуренцията ще те изпревари.

Афилиейт маркетинг
Как Analytics  помага в афилиейт маркетинга – някои идеи, които могат да се приложат на практика от афилиати и рекламодатели.

Ефективното използване на affiliate feeds – ако си стартирал афилиейт програма е добре да имаш предвид product feeds и да развиваш непрекъснато инструментите за промотиране.

SEO
Как можеш да привличаш линкове на конкурентни ниши – за да видиш къде е конкуренцията и как да оптимизираш link building level без да бъдеш ударен от  Panda & Penguin. Примери.

Полезни инструменти в SEO: разширения за браузъра, защото битката за привличане на трафик през този период започна, облекчи работата си с разширенията, които можеш да инсталираш във браузъра си за по-добри резултати с SEO

Спечели по-добро класиране + трафик. Как да се показва сайта ти с rich snippets (снипети) в резултатите на Google? Лесно за изпълнение.

PРC
Намери подходящите ключови думи за теб - препоръки за проучване на ключови думи в категорията, която промотираш и как можеш да приложиш това в кампания.

Защо, как и кой може да използва конфигурирани разширения в кампаниите на AdWords, популярността на социалните медии, рейтинга на reviews, всички разширения се постигат чрез AdWords. Кратко и на въпроса: защо, кой, кога и с какви резултати можеш да ги използваш.

E-commerce
Как да намериш перфектния call-to-action – тест. Добри случаи от практиката, които можеш да приложиш на практика веднага.

Банери, бутони или текстови линкове? Кое привлича повече конверсии,  виж някои случаи от практиката за привличане на конверсии от посетителите,  кога и как е подходящо да ги ползваш.

4 идеи за повече продажби на “Черния Петък”- приложение за всяко маркетингово действие фокусирано върху отстъпките.

Blogging
Идеи за подходящо и атрактивно съдържание – без значение колко си прочел по този въпрос, заслужава си да опиташ тези препоръки.

3 SEO идеи за съдържанието – как можеш да ги приложиш.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*