Препоръки за онлайн маркетинг, 11-17 март

26.03.2013

Публикуван в Новини за пазара

0

Щастливи сме да работим с афилиати и рекламодатели, които са достигнали високо професионално ниво, което искаме да развие всеки един от Вас.

Тази седмица ще се фокусираме върху афилиейт маркетинга, SEO,  blogging и E-commerce, полезни за развиване и достигане до едно следващо ниво.

Афилиати

10 препоръки за афилиейт блог
Афилиейт блогът има своите особености, както и по-тясната връзка с читателите. Бъди внимателен не само към препоръките на читателите, но също така към постването на реклами, изборът на промотираните продукти и към резултатите от мониторинга.

Как да стигнем до следващото ниво в афилиейт маркетинга
Понякога си твърде уморен или просто не ти се занимава с афилиейт маркетинг? Има и други в тази ситуация :) Прочети тази история за пътя към  по-високото ниво в афилиейт маркетинга с препоръки и споделен опит от собствените грешки.

Стратегии за социалните мрежи с приложение в афилиейт маркетинга.

SEO

От 0 до 1,4 милиона посетители
Случай от практиката: как се разработва стратегия за привличане на трафик чрез organic search.

Отвъд ключовите думи – SEO Brand Marketing
Без значение дали си афилиат на онлайн магазин или рекламодател, можеш да използваш марката по няколко начина, за да получиш повече трафик от търсачките.

E-commerce

Най-лесния начин за увеличаване на конверсиите с 20%
Признавам, че не очаквах оптимизирането на  review-тата да даде толкова добри резултати.

11 стъпки за избор на най-подходящия за теб “call to action “
Без значение колко си прочел по темата Neil Patel дава примери и препоръки, които са изключително полезни и добре структурирани

5 места, където губиш посетителите си на Landing Pages.

Blogging

Топ блог дизайн грешки
И не само дизайн. Липсата на снимка или неясни заглавия могат да донесат повече недостатъци отколкото си мислиш. Добре е да знаеш и да тестваш.

За какво пишеш днес
Знаем, че си креативен :) Но е добре да знаеш как да израстнеш със статии подходящи за твоите читатели. Задръж. И статия с домашни съвети, в подходящия момент, би се харесала.

BONUS

Какво можем да научим от Richard Branson
Основател на Virgin Group, създал е над 100 марки в продължение на 40 години като предприемач. Една малка енциклопедия за бизнес, предприемачество,  маркетинг, мениджмънт ………. Възползвай се от споделения му опит :)

Успех с конверсиите!

 Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*