Препоръки за онлайн маркетинг, 25 февруари – 3 март

08.03.2013

Публикуван в Новини за пазара

0

Независимо дали си фокусиран върху CEO, социалните мрежи, AdWords, имейл маркетинг или правиш компилация от няколко канала, ние сме подготвили някои препоръки за привличане на трафик от всички канали. Плюс стратегии и случаи от практиката.

Афилиати

Плюсове и минуси на сайтовете с талони за отстъпка в афилиейт маркетинга - темата си струва да се прегледа, с фокус върху тактиките, как може да се възползваш от предимствата на популярността на този тип сайтове.

Афилиейт маркетинг стратегии за 2013 - очаква се да бъде обещаваща година, виж какво споделят експерти в областта.

От какво оборудване се нуждаят твоите афилиати – за всеки рекламодател, който иска да развие една успешна афилиейт кампания.

SEO

SEO Friendly WordPress в 12 стъпки – за тези, които използват WordPress, много добре структурирана и полезна статия.

Defensible Link Building in a Post-Penguin World.

Анализ на линковете, които носят трафик чрез Google Analytics – статия със стъпки и препоръки за преглед на най-полезните линкове на сайта.

PPC

Как се генерира качествен трафик чрез дисплей реклама - препоръки за използване на Google display network  за привличането на правилните посетители.

E-commerce

Дизайн, който увеличава конверсиите - знаете колко е важно изображението. Много добра статия с примери и препоръки за принципите в дизайна, които помагат за нивото на конверсиите.

Usability грешки – как се губят клиенти и пари. Препоръчително за онлайн магазини и афилиати.

E-mail маркетинг – как да подобрим е-mail CTR с  583%

Social media

Как Ikea използва социалните мрежи – Ikea има много фенове, не само за продукти, а също така и поради техния маркетинг. Случай от практиката за Facebook & Twitter Strategy & Google+.

Намери подходящо съдържание за всяка една социална мрежа – понеже не е лесно да се намери правилния подход за всяка една социална мрежа поотделно, затова виж някои идеи за намиране на вълнуващо съдържание. Заслужава си, резултатите могат да бъдат много добри.

Успех с конверсиите!Правете пари

Независимо дали имате сайт, ако сте добър в онлайн маркетинга, програмирането или можете да убедите приятелите си да купят нещо, Вие можете да печелите пари от 2Leva.


» Научи повече

Продавай повече

Независимо дали сте онлайн магазин, продавате онлайн услуги или искате да се сдобиете с база данни, 2Leva може да повиши ефективността ви, а вие да плащате въз основа на постигнатите резултати.

» Научи повече
Author: Diana

Напишете коментар

*